Remélem az Anaftin elmulasztja hamar a sebet a számban

Amikor van egy kis időm, mindig elolvasom a híreket az interneten, de előfordul olyan is, hogy újságosnál veszek egy újságot és onnan tájékozódom. A hírportálok az interneten mindig izgalmas témákat rejtegetnek, azokat egy kicsit jobban szeretem az újság olvasásnál. Bár az újságnak is megvan a sajátos hangulata. Azonban egyre kevesebb ember kezében látok újságot. Amikor kisebb voltam és mentem iskolában, a buszon szinte mindenki újságot olvasott. Most már inkább a telefonjukat bújják, vagy csak bambulnak maguk elé az emberek. Sokat változott a világ, ez tény.

Miközben néha az interneten olvasom a híreket, nézegetem a különböző hírportálos oldalakat, gyakran futok bele különböző reklámokba, vagy olyan cikkekbe, amit idáig nem is láttam. Ez történt tegnap is, amikor megláttam egy oldalt, ahonnan gyógyszert lehet rendelni házhoz szállítással nagyon kedvező áron. Pont a legjobbkor jött, mert sajnos kisebesedett a szám és szükségem volt valamire, ami segít. Körbenéztem, hogy milyen típusú gyógyszereket lehet onnan rendelni. Rengeteget találtam, ami amúgy kellett nekem, mert kifogyóban volt már otthon, de elsősorban arra koncentráltam, hogy találjak valamit, ami segít a számmal kapcsolatos gondomon. Az anaftin tűnt a legjobbnak, gyorsan utána olvastam az interneten még jobban.

Tetszett, amit olvastam róla, a weboldalon az ára pedig igen kedvező volt, így gondoltam megrendelem. Sokat nem kellett szerencsére várnom, úgyhogy el is kezdtem használni, amint megérkezett a csomagom. Kicsit a hangulatomra is kihatott már, hogy fájt a szám, ezért nem is volt nagyon kedvem az interneten nézelődni és olvasgatni. Inkább esténként munka után, amikor már mindent elintéztem, befeküdtem az ágyba egy könyvvel és azt olvastam. Beszélgetni se nagyon volt kedvem, mert fájt a seb a számban, de gondoltam, hamar elmúlik, ha használom az anaftint.

Így is lett, egész hamar elmúlt a seb a számban, és már amikor kezdett begyógyulni egyből kevésbé fájt. Örültem neki, mert nagyon kellemetlen érzés volt. Olyan, mint amikor fáj a fogunk. Akkor sincs kedvünk beszélgetni, de még az is fáj, ha kinyitjuk a szánkat. Emlékszem, amikor kiskoromban fájt nagyon a fogam, annyira rossz érzés volt, hogy úgy éreztem, bármit megtennék már, csak ne fájjon ennyire. Elmentünk anyukámmal a fogorvoshoz, aki betömte a fogamat, mert kilyukadt. Szerencsére nagyobb gond nem volt, nem kellett se kihúzni, se semmi. Nem is gondoltam volna, hogy utána milyen jó érzés lesz, amikor egyáltalán nem érzek már fájdalmat.

Így voltam most a sebbel is a számban, alig vártam, hogy végre elmúljon. Rossz érzés volt, hogy még a hangulatomra is teljesen rászállt az egész, és semmihez nem volt kedvem abban a pár napban. Néha még aludni sem tudtam tőle, de amikor már elkezdtem használni az anaftint, sokkal jobb lett a helyzet. Nem tudom, mitől alakulhatott ki, de nagyon kellemetlen érzés volt. Azóta viszont már elmúlt és végre van kedvem ahhoz is, hogy hírportálokat olvassak.

Találtam egy szuper programot a jövő hétre, lesz egy nagy Beatrice koncert a Tabánban és azt tervezem, hogy elmegyek a barátaimmal, ha addigra rendbe jön az egészségem. Szerintem, ha ilyen ütemben javulok, nem lesz probléma. És ha újra előjönne ez a probléma, legalább most már tudom honnan kell rendelni anaftint, ami mint a példa mutatja, szinte azonnal elmulasztja.