pestmost.hu – pesti hírportál – tunika webshop

„Pest megér egy estet” – szól az ismert dal nagyanyáink fiatalkorából, ez viszont a mai napig megállja a helyét. Mindannyian  szeretünk bolyongani az esti városban, átélni a nyüzsgést, és a mozgó tömeg részévé válni. Nem is kell feltétlenül bulizni menni, mert elég, ha csak leülünk a Duna-parton és nézzük a hidak alatt hömpölygő folyót. Olykor mégis kirúgunk a hámból, mert a dolgos hétköznapokból ki kell szakadni. Ilyenkor kiadjuk magunkból az összegyűlt stresszt, majd felfrissülve folytatjuk tovább az életünket.

A múlt hónapban pont egy ilyen alkalom kapcsán gyűltünk össze a baráti társasággal, hogy elmélyüljünk a pesti éjszakában. A társasághoz csatlakoztak olyanok is, akiket már évek óta nem láttunk, így bőven volt miről beszélni. Az egyik lány óriási meglepetés volt mindenki számára, ugyanis gyerekkorunkból úgy emlékeztünk rá, mint a „fiús lányra”. Sokáig nem adott a külsejére, sőt nem is érdekelte igazán a divat, de most irigylésre méltóan nézett ki. Szoknyában ezelőtt soha nem láttuk, ám most egy nyári, mintás tunikában jött, és úgy ragyogott, mint még soha. Azt sejtettük, hogy valami pasi van a dologban, de tévedtünk. Saját magától kezdett foglalkozni a ruhátárával és a divattal, nem pedig valaki miatt. Kérdeztük, hogy esetleg van-e valamilyen stylist tanácsadója vagy bármi olyan felület, ahol kialakította magának a saját stílusát. Nem volt semmilyen furfang, csupán egy online ruhaüzlet, ahová rendszeresen ellátogat, és ott vásárol be minden szettet. Online ruhabolt? Eddig még nem is hallottam ilyenről, úgyhogy megkértem, hogy mutassa meg, mert ezek szerint én teljesen el vagyok maradva a modern világhoz képest. Meg is mutatta a tunika webshopot, és azt a darabot, amit éppen akkor viselt. Én először azt hittem, hogy egy világmárka drága ruhája, de kiderült, hogy olcsón hozzá lehet jutni, amivel máris közelebb éreztem magam a divathoz. A vásárolt ruhák házhoz szállítása nekem abszolút újdonság volt, de már akkor elterveztem, hogy kipróbálom, ugyanis szeretem a praktikus dolgokat, ilyen melegben pedig amúgy sincs kedvem plázába menni – leginkább azért, mert messze van.

tunika webshopEgy kicsit tartottam attól, hogy mi van, ha nem jó a méret, de a lány eloszlatta az aggodalmam, amikor mondta, hogy van cserelehetőség, sőt visszafizetési garancia is, úgyhogy bátrabban indultam neki a vásárlásnak. Találtam több ruhát is, ami kedvemre való volt, úgyhogy számtalan új darabot rendeltem magamnak, hogy a következő városi kalandunkon legyen mit felvenni és megmutatni a nagyérdeműnek. Lehet, hogy így még pasizni is több önbizalmam lesz. Mondják, hogy nem a ruha teszi az embert, de azért igenis beleszámít az első benyomásba, és sokat tud dobni az ember hangulatán, hogy ha magabiztosnak érzi magát benne. Velem is sokszor előfordul, hogy csak úgy magamra kapok valamit, mert folyton rohanok, és nincs időm szépítkezni vagy csinosabb ruhába bújni. Ahogy megláttam a régi ismerőst, akkor döbbentem rá, hogy mennyire elhanyagoltam magam, és, hogy én is nézhetek ki minimum olyan jól, mint ő, csupán egy kicsivel több időt kell rá fordítanom.

Miután megérkeztek a ruháim, én is úgy éreztem magam, mintha kicseréltek volna. Most már csak ki kell választanom a következő bulira a ruhámat, ami nem lesz könnyű, mivel most már a bőség zavarában szenvedek. Lehet, hogy felhívom a barátnőmet, hogy jöjjön át és segítsen választani, mert ő sokkal jobb döntéseket hoz, mint én.