A legnépszerűbb motoros bolt Budapesten

Rengeteg érdekes információval lehet találkozni a különböző hírportálokon. Sokszor új hírek így jutnak el a fülembe, néha szórakoztató apróságokat olvasok a mindennapi életből, és néha tájékoztatást kapok arról, hogy hol érdemes vásárolgatni.

Legutóbb például arról olvashattam egy cikket, hogy hol érdemes manapság bukósisakot venni. Imádok motorozni, így egy pillanat alatt lecsaptam az információra és nem ért túl nagy meglepetés, amikor láttam, hogy a Shox-ot említik benne. Ez ugyanis az egyik legnépszerűbb és legjobb motoros felszereléssel foglalkozó áruház ma Magyarországon, ez egészen biztos.

Emlékszem én magam is náluk vettem az első kollekciómat, és van olyan darabja, ami mind a mai napig megvan. Amiket lecseréltem, azokat sem azért tettem félre, mert elkoptak, vagy elhasználódtak volna, inkább csak a stílusváltás, a dizájn miatt. Kifejezetten ajánlom minden ismerősömnek, aki belevág a kétkerekű járművek lovaglásába, hogy ott tájékozódjon, ugyanis rengeteg információval segítik az újdonsült motorosokat. Megtudhatod, hogy melyik ruha mire jó, attól függően, hogy mire fogod használni a motort, elmondják melyik kiegészítőket érdemes megvenni neked ahhoz, hogy a lehető legjobban járj. A cikkben is említik, hogy rengeteg akcióval is találkozhatunk náluk így attól sem kel tartanunk, hogy a minőségért cserébe egy vagyont kell költenünk majd.

Az öregmotorosoknak pedig már bizonyára nem cseng ismeretlenül a cég neve. Külön örömömre már egy jó ideje interneten keresztül is lehet vásárolni tőlük, így még kényelmesebben juthatok hozzá a szükséges dolgokhoz. Persze ezt csak sok tapasztalat mellett ajánlom, mert tudni kell fejből az össze méretünket, és hogy melyik típusú sisak, és kabát az, ami bejön nekünk, kényelmes, mert felpróbálni csak az után tudjuk majd, hogy kiérkezett. Az első néhány alkalomkor én az élőben történő vásárlást javasolnám, mivel így van lehetőségünk kipróbálni, hogy valóban kényelmes-e amit kinéztünk magunknak. A biztonság után ugyanis a kényelem az egyik legfontosabb. Hiába véd tökéletesen egy sisak, ha nem tudunk benne fél óránál többet kibírni, mert nyomja a fejünket. Ezen felül valaki a nagy zajt sem szereti. Nekik leginkább azt ajánlom, hogy sima felületű bukóval próbálkozzanak, ugyanis az sokkal kisebb légáramlatot kavar, mint a spoileres társai, így kisebb lesz a zajhatás is. Ilyen és ehhez hasonló apró praktikákat, és hasznos dolgokat tudhatunk meg akár a honlapjukról, de akár élőben is.

Kifejezetten örültem, amikor láttam, hogy már nem csak a motorosok kezdenek tudomást szerezni róluk, de egy újságban is lehozzák azt, hogy mennyire jó is ez a bolt. Sokan ugyanis azért hagyják abba a motorozást, mert képtelenek megtalálni a megfelelő felszerelést, így az élményük is sokkal rosszabb lesz. Remélem, hogy ez a jövőben is így marad, és hamarosan már minden motoros tudni fogja, hogy hova kell mennie, ha jó minőségű terméket akar, jutányos áron, tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás mellett. Ráadásul a jó tanácsokat ingyen adják ők is. Mindenképp megéri kipróbálni legalább egyszer.

bukósisak